Primeale United and VDH Company are joining forces in logistics!

Ridderkerk, 13-09 - Primeale United, producent en leverancier van verse groenten, is verheugd de strategische samenwerking met logistiek dienstverlener VDH aan te kondigen. Deze nieuwe samenwerking is een mijlpaal voor Primeale United in de verdere professionalisering van haar activiteiten.

VDH neemt de verantwoordelijkheid over alle warehousing- en transport activiteiten van Primeale United. Deze samenwerking stelt Primeale United in staat zich te concentreren op haar  kernactiviteiten en zich te richten op het telen, verwerken en verkopen van hoogwaardige verse groenten.

De keuze voor VDH is gebaseerd op bewezen expertise in de transport en opslag van verse groenten. Hiermee versterkt Primeale United haar logistieke prestaties richting klanten.

VDH neemt al het logistieke personeel van Primeale United over.  

Primeale United en VDH kijken uit naar een vruchtbare samenwerking.

Over Primeale United
Primeale United is een vooraanstaande teler en verwerker van hoogwaardige verse groenten. Met een passie voor innovatie en duurzaamheid streven ze ernaar om groenten van de hoogste standaard te leveren. Hun assortiment omvat een breed scala aan groenten die zorgvuldig worden geteeld en geselecteerd. Primeale United onderscheidt zich door hun toewijding aan voedselveiligheid en transparantie gedurende het hele productieproces, van zaadje tot op het bord. Met een sterke nadruk op klanttevredenheid streven ze ernaar om aan de groeiende vraag naar gezonde en verse voedingsmiddelen te voldoen.


Over VDH

VDH is een toonaangevende logistieke dienstverlener met een sterke reputatie in op maat gemaakte logistieke oplossingen. Ze bieden een breed scala aan diensten, variërend van warehousing tot internationale distributie, met een focus op efficiëntie en klanttevredenheid. Met jarenlange ervaring en expertise bedienen ze diverse industrieën en streven ze ernaar om altijd de beste oplossingen te leveren. VDH's betrokkenheid bij duurzaamheid blijkt uit hun inzet voor CO2-reductie en milieubewuste praktijken. Als een innovatieve partner streven ze ernaar om voortdurend te evolueren en waarde toe te voegen aan de logistieke processen van hun klanten.